Er zijn bepaalde dingen in je kast die er altijd zullen blijven. Samsoe & Samsoe Basics is er om dat gaatje te vullen. Met goede kwaliteit en een ecologische benadering is de kleding bedoeld voor een lange periode. Het gebruik van zachte en standaardkleuren maakt de lijn niet seizoen gebonden. Deze lijn is beschikbaar voor beide mannen en vrouwen.

Alleen wat altijd nodig is.

Samsoe & Samsoe Basics focussend op alleen de “basics” in jouw kleding kast. Voor dames zijn de wel bekende essentials zoals T-shirts, een grote variatie aan tops, jurken, tank tops, coltruien en slaapkleding beschikbaar. De heren lijn bied boxers, lange- en korte mouwen T-shirts en coltruien.

Ons aanbod

WESTSIDE presenteert de Samsoe & Samsoe Basics dames collectie aan de Verwersstraat in ’s-Hertogenbosch. Bent u benieuwd naar ons specifieke aanbod? Neem dan een kijkje binnen onze webshop hier.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1024x768.png
@westside.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *