Als je dagelijks een beetje tijd stopt in mode ben je het vast een keer tegengekomen; Heron Preston voor Calvin Klein is een samenwerking gericht op duurzame essentials. De collectie wordt groots gepromoot door iconen zoals onder anderen Lil Uzi Vert, Nas, Ashley Graham en Kaia Gerber.

“Het zijn essentials, maar geen basics.”

Heron Preston, easy-to-wear, maar toch speciaal. De collectie varieert van ondergoed en hoodies tot denim en zonnebrillen. De collectie maakt gebruik van voornamelijk earth-tones, tot sterkere kleuren zoals felrood en kobalt blauw.

Een bekend pad voor Calvin Klein

In 2016 heeft de populaire Antwerpse designer Raf Simons in samenwerking met Calvin Klein het 205W39NYC Label opgezet. Raf zijn benadering naar de samenwerking was een stuk meer uitgesproken. Raf Simons fans zien deze samenwerking als een legendarische tijd, terwijl het bij de release lang niet zoveel aandacht kreeg. Later is de samenwerking stopgezet omdat Calvin Klein niet tevreden was met het financieel resultaat. Simons heeft wel meerdere prijzen in ontvangst genomen voor deze legendarische collecties.

Het is te zien dat Heron Preston een meer subtiele benadering heeft naar mode en binnen de lijntjes blijft van de vraag van het publiek. De collectie is zeker interessant en ontvangt veel belangstelling door de enorme campagne. Op creatief vlak is wel te merken dat Raf Simons een meer uitgesproken resultaat had.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *