Photo of Heron Preston
Photo of Heron Preston
Photo by: Myles Kalus Anak Jihem

Als je dagelijks een beetje tijd stopt in mode ben je het vast een keer tegengekomen; Heron Preston voor Calvin Klein is een samenwerking gericht op duurzame essentials. De collectie wordt groots gepromoot door iconen zoals onder anderen Lil Uzi Vert, Nas, Ashley Graham en Kaia Gerber.

“Het zijn essentials, maar geen basics.”

Heron Preston, easy-to-wear, maar toch speciaal. De collectie varieert van ondergoed en hoodies tot denim en zonnebrillen. De collectie maakt gebruik van voornamelijk earth-tones, tot sterkere kleuren zoals felrood en kobalt blauw.

Een bekend pad voor Calvin Klein

In 2016 heeft de populaire Antwerpse designer Raf Simons in samenwerking met Calvin Klein het 205W39NYC Label opgezet. Raf zijn benadering naar de samenwerking was een stuk meer uitgesproken. Raf Simons fans zien deze samenwerking als een legendarische tijd, terwijl het bij de release lang niet zoveel aandacht kreeg. Later is de samenwerking stopgezet omdat Calvin Klein niet tevreden was met het financieel resultaat. Simons heeft wel meerdere prijzen in ontvangst genomen voor deze legendarische collecties.

Het is te zien dat Heron Preston een meer subtiele benadering heeft naar mode en binnen de lijntjes blijft van de vraag van het publiek. De collectie is zeker interessant en ontvangt veel belangstelling door de enorme campagne. Op creatief vlak is wel te merken dat Raf Simons een meer uitgesproken resultaat had.

3 Comments

 1. naturally like your web-site but you have
  to take a look at the spelling on several of your posts.

  A number of them are rife with
  spelling issues and I find
  it very troublesome to tell the truth however
  I’ll surely come again again.

  1. Thijs Tervoort

   Hi Andrew! Lovely to hear you enjoy our content. And yeah I see where you’re coming from but we’ve just recently launched this website and it’s still somewhat of a work in progress. From now on I’ll be sure to double check each blog post my writers make, to ensure there are free of any spelling issues. Thank you for your comment, and I hope you’ll keep on reading our content. Kind regards, Thijs Tervoort.

 2. Goede post. Artikelen die doelgericht evenals inzichtelijke
  inhoud zijn veel meer voldoening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *