C.P. Company keert deze winter weer terug met een ijzersterke collectie. De Collectie genaamd “Metropolis Series” is gemaakt voor degene die van vrijheid en het stadsleven houden. De materialen die zijn gebruikt, maken de kledingstukken zeer draagbaar en comfortabel. Bewegen en verplaatsing in een stad, stonden echt centraal bij het designproces. De technische invloeden, zoals zakken en ritsen, maken het mogelijk om bijvoorbeeld zonder tas de deur uit te gaan. Je hebt voldoende ruimte om je telefoon of portemonnee kwijt te kunnen. De kleuren die zijn gebruikt, zijn aards en vriendelijk. Veel basiskleuren keren terug, maar er zijn ook een aantal nieuwe kleuren te zien, waaronder sage groen, een unieke oranje kleur die tussen geel en bruin in zit en hard blauw. 

De items zijn modieus met een twist. Bestaande overshirts en softshells krijgen vernieuwende aanpassingen. Het Taylon P mixed overshirt is een overshirt die is voorzien van nieuwe lijnen en meer ritsen. Zo loopt er op de linkerkant een asymmetrische rits waar ook weer ruimte is, om iets in op te bergen. 

Source: Thijs Tervoort

Westside heeft naast de bekende basics (crewnecks, sweatshirts en knits), ook een aantal unieke items van deze collectie ingekocht, waaronder de Shell-R Jacket. Deze softshell is voorzien van een aantal unieke features. Zo heeft deze jas een opberg vak op de buik en een speciale rits. Wanneer de rits tot bovenaan dicht wordt gedaan, verandert de kraag in een gezichts bedekkend masker met C.P. Company branding. Dit masker loopt tot over de neus en geeft de jas een unieke uitstraling en extra functionaliteit. 

De “Metropolis Series” van C.P. Company collectie is verkrijgbaar bij www.westside.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *