Source: TheShootingWizard
Bron: TheShootingWizard

John Derian werd opgericht in 1989. In New York, wordt met een kleine staf van ambachtslieden de productie verwezenlijkt. Zijn ontwerpen worden verkocht in luxe woonwinkels, in catalogi en cadeauwinkels over de gehele wereld. Het werk van John is al meerdere malen opgepikt door grote namen als Vogue, The New York Times, The World of Interiors, Elle, GQ, New York Magazine en vele andere.

Het volledige assortiment van John’s werk bestaat uit ephemera, keramiek en meubelsamenwerkingen. In zijn winkels heeft hij continue een wisselend assortiment van vintage en antiek, bed-en tafellinnen, briefpapier, servies en bordwaren, verlichting en ga zo maar door!

Nieuwe winkel

Eind vorig jaar is er een vijfde winkel geopend in New York. Het pand bevind zich aan de Christopher Street in West Village (New York). De 500 vierkante meter is een bron van inspiratie geworden. Het pand bestaat uit twee compacte kamers. “Toen ik de ruimte eenmaal zag, werd ik geïnspireerd om de voorkant te maken zoals de winkel Astier de Villatte in Parijs. Het was een 18e-eeuwse apotheek met coole kaarten en veel charme. Hun werk ziet er prachtig uit in die ruimte, en ik dacht dat het geweldig zou zijn om het hier ook terug te laten komen”, aldus John. John overlegde met de eigenaren van het merk, Benoit Astier de Villatte en Ivan Pericolo, om de look zo goed mogelijk na te bootsen.

Collectie Westside

Westside Den Bosch heeft een grote collectie John Derian. Met name de unieke decoupage bordjes zijn terug te vinden in veel verschillende formaten en vormen. Neem vooral een kijkje op www.westside.eu en neem een kijkje op de John Derian pagina en wordt geïnspireerd door de geweldige decoratie objecten van John Derian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *