New Balance Headquarters – Desroches Photography 2014

5 jaar geleden zag je zelden de naam New Balance langskomen bij Sneaker enthousiasts, maar vandaag de dag is dit enorm veranderd. Een aantal enorm succesvolle samenwerkingen met onder anderen JJJJound, Aimé Leon Dore, Ronnie Fieg, Colette zorgen voor een nieuw tijdperk voor het merk.

Doel blijft hetzelfde

De Engelse immigrant William J. Riley begon het merk New Balance in 1903. Het merk is en was altijd gefocust op het maken van comfortabele sportschoenen. Daarnaast blijft New Balance altijd trots op het feit dat hun volledige productie plaatsvindt binnen de VS, wat zorgt voor een ethische en gecontroleerde productie.

Een origineel merk

Onlangs het feit dat de schoenen steeds meer gedragen worden, blijft het nog steeds een origineel en authentiek gezicht op straat. Het klassieke silhouette van de New Balance schoenen geven een leuke draai aan je sneaker-rotatie. Daarnaast blijven het een van de meest comfortabele dagelijkse schoenen die je in de huidige markt zult vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *