Bron: TheShootingWizard

Origineel en authentiek Bon Parfumeur is modern met een ethische productie en een verantwoordelijk gebruik van grondstoffen, maar een klassieke benadering als het gaat om parfum gebruik, een specifieke geur voor ieder humeur, weer of gevoel.

Klassiek

Bon Parfumeur is gericht op het herleven van de authentieke, klassieke parfum. Het brede aanbod aan geuren creëert een optie voor ieder moment. Dit kan aan je humeur liggen, het weer of simpel weg wat je die dag wilt uitstralen, Bon Parfumeur biedt een optie voor iedere situatie.

Progressief

Het creëren van een eerlijk product is belangrijk voor Bon Parfumeur. Hierdoor wordt er geen gebruikgemaakt van kleurstof en worden controversiële middelen als parabenen, ftalaat, formaldehyde en nog veel meer stoffen geweerd. De parfums bestaand uit  80% +  uit natuurlijke stoffen en bieden vegan opties aan in het assortiment.

Mix & Match

Bon Parfumeur bied de optie aan om hun verschillende geuren te mixen, hierdoor creëert de gebruikelijk werkelijk een unieke parfum voor hem of haar. Op onze site vindt je de door Bon Parfumeur aangeraden combinaties, bekijk het hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *